Kamu ya da Özel Kurum Meslek Mensupları Tarafından Gelen Talepler Doğrultusunda Daha Önceden Yapılan Eksik Uygulamalar Göz Önünde Bulundurularak Oluşturulan Sertifika Programı Eğitimi 3 AY Sürecektir. Ayrıca Uygulamalı Ödev Yükleme Zorunluğu Getirilmiştir. Ödevini Yüklemeyen Adaya Kesinlikle Sertifika Verilmeyecek Olup Ödevler Tek Tek Kontrol Edilecektir. Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SELÇUKSEM) Sertifika Programı ve Eğitim Hizmeti Vermektedir. Sertifikaların Kullanımı için İlgi Kuruma Danışarak Kayıt Olmanızı Tavsiye Ederiz.

Facebook Grubumuza Katılın!

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI (UZAKTAN EĞİTİM) HAKKINDA DUYURULAR VE DERS NOTU İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILIN, TIKLAYINIZ!

Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Sertifika Programıyla İlgili Gelişmeleri ve Güncel Notlar İçin Facebook Grubumuza Katılabilirsiniz.

Sertifika programı hakkında detaylı bilgi ve güncel duyurularımızı takip etmek için aşağıdaki linkte yer alan facebook grubumuza katılabilirsiniz.

SELÇUKSEM - 2019-06-28