Kamu ya da Özel Kurum Meslek Mensupları Tarafından Gelen Talepler Doğrultusunda Daha Önceden Yapılan Eksik Uygulamalar Göz Önünde Bulundurularak Oluşturulan Sertifika Programı Eğitimi 3 AY Sürecektir. Ayrıca Uygulamalı Ödev Yükleme Zorunluğu Getirilmiştir. Ödevini Yüklemeyen Adaya Kesinlikle Sertifika Verilmeyecek Olup Ödevler Tek Tek Kontrol Edilecektir. Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SELÇUKSEM) Sertifika Programı ve Eğitim Hizmeti Vermektedir. Sertifikaların Kullanımı için İlgi Kuruma Danışarak Kayıt Olmanızı Tavsiye Ederiz.

Yeni Dönem Talep Hk.

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI (UZAKTAN EĞİTİM) HAKKINDA DUYURULAR VE DERS NOTU İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILIN, TIKLAYINIZ!

Detaylı bilgi duyurumuzun detayında yer almaktadır.

2019 yılı planlı bakım, güncelleme ve teknik çalışmalar nedeni ile bu programa kayıt alınmamaktadır, talep bölümüne bilgilerinizi bırakmanız durumunda yeni dönem kayıtlarında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

TALEP OLUŞTUR

SELÇUKSEM - 2019-06-28